Romig Kabeljauwpotje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 09/26/2006 - 14:26
Bereidingswijze
Verhit de boter en olie en fruit de ui ca 2 minuutjes. Doe er de vis bij en bak voorzichtig 5 minuten, probeer heel te houden. Doe de krieltjes, worteltjes, erwten, mosterd en wijn erbij en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Laat alles nog 4 minuutjes zachtjes stoven, voeg dan de room en dille toe. Laat nog heel even doorwarmen en garneer het kabeljauwpotje met de partjes citroen en direct serveren!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk stoofpotje van kabeljauw met witte wijn, mosterd en dille
Ingrediƫnten
400 gr kabeljauwfilet (stukken van ca 3 cm); 250 gr worteltjes (stukjes van ca 3 cm, even geblancheerd); 300 gr krielaardappeltjes (voorgekookt of zelf 10 min voorkoken); 25 gr boter; 1 el olie; 1 ui (grof gesnipperd); 150 gr doperwtjes (diepvries); 1 el dijon-mosterd; 1 dl droge witte wijn; zout&peper; 1 el citroensap; 125 ml kookroom; 2 el dille (diepvries); 1 citroen in partjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
diepe pan
Leuke tips
Een lekker frisse gemengde salade smaakt hier erg lekker bij!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1147743
Homepage ID
1080901
Smaak
R
Teller
2803
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ingr. lijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
erwin-ehv
Gelegenheid