sate

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 03/06/2006 - 07:45
Bereidingswijze
Vlees aan stokjes steken, ong. 3 a 4 blokjes vlees per prikker.
Grillen of BQ, tijd afhankelijk van vleessoort en dikte.
Ingrediƫnten
1 kg vlees, het lekkerste met varkenshaas of kip.
1 Ui, 3 teentjes knoflook, 2 eetlepels bruine suiker, ketjap, bouillonblokje, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
sateprikkers
Leuke tips
Lekker met satesaus of een ketjapsaus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1141384
Homepage ID
1327046
Smaak
A
Teller
1870
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees in blokjes snijden. Knoflook persen, ui fijn snijden, boillonblokje fijn maken. Alle ingredienten mengen en minstens een half uur (een hele dag mag ook)laten staan in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikheetmira
Gelegenheid