Hartige Sinterklaas-letter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/26/2005 - 19:31
Bereidingswijze
Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.
Vorm met 4 plakjes de letter S.
Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg, dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.
Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei. Bak de letter op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
? 200 g half-om-halfgehakt

? gehaktkruiden

? 1 ei (losgeklopt)

? 4 plakjes bladerdeeg

? ? eetlepel boter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1137845
Homepage ID
1253069
Smaak
H
Teller
1564
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ?C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Meng in een kom het gehakt, ? ei en de gehaktkruiden.
Vet een bakplaat in met boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonja26975
Gelegenheid