Aardappelblokjes met scampi's en pastis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/22/2005 - 17:38
Bereidingswijze
Kooktijd aardappelen: 20 min Bereidingstijd: 5 min Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij ze dan in kleine blokjes en smaak af met peper, zout en fijngesneden bieslook. Bak de versnipperde ui, de scampi\'s en de tomatenpuree in een pan met olijfolie. Blus de hete scampi\'s met pastis. Strooi er de geperste look, het chilipoeder en de anijszaadjes over. Giet er de room bij. Leg een laagje aardappelen op een bord met daarop de scampi\'s. Giet er voorzichtig wat saus bij. Geniet, samen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verassend lekker.
Opgelet met de chili poeder
Ingrediƫnten
4 grote, vastkokende aardappelen ,4 el room ,1 ui ,2 el olijfolie ,1 teentje verse look ,bieslook ,1 mespunt chilipoeder
8 gepelde scampi,4 el pastis ,2 tl anijszaadje ,4 tl tomatenpuree
Leuke tips
Je kan de scampi\'s altijd vervangen door gamba\'s of langoustines.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1137757
Homepage ID
1286472
Smaak
A
Teller
1534
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hugoray1
Gelegenheid