Bereidingswijze
Leg de deeglapjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoek van ongeveer 30 x 30 cm. Snijd de deeglap in twee?n en plak ze in de lengte aan elkaar tot 15 x 60 cm. Vorm de amandelspiijs tot een rol van 55 cm. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs. Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een leter S
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
450 gram bladerdeeg - 500 gram amandelspijs
Hulpmiddelen & keukengerei
ingevet bakblik
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1137085
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
564
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid