Bereidingswijze
Verwijder het groen van de radijsjes en was ze. Wikkel er wat gerookt spek rond en plaats ze in een ovenschaal.
Bak ze 5 minutern in een oven op 200?C voorverwarmde oven.Steek ze op een houten prikker en serveer er een potje
balsamicoazijn bij als dip saus
Bak ze 5 minutern in een oven op 200?C voorverwarmde oven.Steek ze op een houten prikker en serveer er een potje
balsamicoazijn bij als dip saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Trendy borrelhapje.
Ingrediƫnten
1 bosje radijsjes, 6 dunne plakjes gerookt spek, 1 eetlepel balsamicoazijn
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1137030
Homepage ID
1286472
Smaak
A
Teller
1974
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid