Kaasballetjes met rozijzen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/04/2005 - 10:54
Bereidingswijze
Meng de 4 kazen in een blender.
Vorm de kaas met 2 koffielepeltjes in balletjes en leg deze in de hapjeslepeltjes.
Strooi er de uitgelekte rozijen op
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
125 gram donkere rozijnen, 12 centiliter Poire William likeur, 100 gram camenbert, 100gram gorgonzola, 100gram ricotta, 100 gram macarpone
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1137029
Homepage ID
1286472
Smaak
A
Teller
926
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de rozijen een nacht weken in de perenlikeur
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hugoray1
Gelegenheid