Bereidingswijze
Muffinvorm met bloem bestuiven.
In een grote kom bloem mengen met bakpoeder, basterdsuiker, koekkruiden en een mespunt zout.
Boter met stroop in de magnetron in 20 sec. laten smelten.
Botermengsel met ei door de melk roeren.
Met vork vloeibaar mengsel snel door de bloem roeren, enkele klontjes zijn geen bezwaar.
Beslag in de muffinvorm doen.
De muffins in het midden van de oven in ca. 20-25 min. bruin en gaar bakken.
Muffins 5 min. laten afkoelen en uit de vorm nemen.
In een grote kom bloem mengen met bakpoeder, basterdsuiker, koekkruiden en een mespunt zout.
Boter met stroop in de magnetron in 20 sec. laten smelten.
Botermengsel met ei door de melk roeren.
Met vork vloeibaar mengsel snel door de bloem roeren, enkele klontjes zijn geen bezwaar.
Beslag in de muffinvorm doen.
De muffins in het midden van de oven in ca. 20-25 min. bruin en gaar bakken.
Muffins 5 min. laten afkoelen en uit de vorm nemen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor 12 stuks.
Ingrediƫnten
300 gr. bloem, gezeefd.
1 zakje bakpoeder.
175 gr. donkere basterdsuiker.
2 eetl. koekkruiden.
75 gr. boter.
5 eetl. stroop.
1 ei, losgeklopt.
200 ml. halfvolle melk.
1 zakje bakpoeder.
175 gr. donkere basterdsuiker.
2 eetl. koekkruiden.
75 gr. boter.
5 eetl. stroop.
1 ei, losgeklopt.
200 ml. halfvolle melk.
Hulpmiddelen & keukengerei
Muffinvorm met 12 holtes, ingevet.
Leuke tips
Bron: A/H
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1136437
Homepage ID
853758
Smaak
Z
Teller
418
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid