garnaal beignets

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/17/2005 - 01:39
Bereidingswijze
Alles door elkaar mengen en met een lepel soort van quenelles maken en in de frituur op 180 graden bakken tot ze boven komen drijfen.
Ingrediƫnten
Hollandse garnalen, tempura meel, kriek bier, rode -peper, rode tandoori pasta
Leuke tips
Eten met een glas (het liefst oude droge) sherry, als amuse of bittergarnituur.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1136075
Homepage ID
1219268
Smaak
P
Teller
2017
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tempurameel aanmaken met het kriekbier tot dikke massa, de garnalen vermengen met de tandoori pasta en de fijngesneden rode pepers.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nathankok
Gelegenheid