kalfsvlees met tutti frutti

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/27/2005 - 10:29
Bereidingswijze
Kalfsvlees aanbraden en uit de pan nemen. Ui & knoflook fruiten, kruidnagel, 1 tl. gemberpoeder, 1 tl. mosterd, laurierblad, 1 el. bruine suiker, tutti frutti, bruin bier toevoegen en vervolgens het vlees er weer bij doen. Ongeveer 2 uur laten stoven op een laag pitje. Op het eind eventueel wat ontbijtkoek toevoegen om de saus dikker te maken.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk zoet, gestoofd vleesgerecht. Lekker met aardappelpuree met een drupje truffelolie erdoor en zelfgemaakte stoofperen.
Ingrediƫnten
Kalfslappen in blokjes gesneden
peper & zout
ui & knoflook
kruidnagel
gemberpoeder
mosterd
laurierblad
flesje bruin bier
bruine suiker
tutti frutti
ontbijtkoek
Leuke tips
Persoonlijk vind ik dit heerlijk smaken met aardappelpuree en stoofpeertjes. De stoofpeertjes maak ik zelf en zet ik tegelijkertijd op met het vlees. Ik doe koksroom en een scheutje truffelolie door de aardappelpuree.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1134897
Homepage ID
1260686
Smaak
Z
Teller
3439
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kalfsvlees in blokjes snijden en inwrijven met zout en peper.
Ui & knoflook snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
charlotte1977
Gelegenheid