Bereidingswijze
Zet de pan op het vuur en voeg de wijn toe.
Voeg de kaas beetje bij beetje toe en laat het smelten.
Roer de kirsch door de maizena en voeg het toe.
Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper.
Voeg de kaas beetje bij beetje toe en laat het smelten.
Roer de kirsch door de maizena en voeg het toe.
Breng de fondue al roerend aan de kook en breng het op smaak met peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk gezellig kaasfondue voor het hele gezin of gezellig met vrienden
Ingrediƫnten
300 g appenzeller
- 300 g gruyere
- 1 teentje knoflook
- 4 dl droge witte wijn
- 1 dl kirsch
- 1 eetlepel maizena
- peper
- 300 g gruyere
- 1 teentje knoflook
- 4 dl droge witte wijn
- 1 dl kirsch
- 1 eetlepel maizena
- peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Fonduepan met brandertje,
Leuke tips
Zet de fonduepan op tafel, op een warmhoudplaatje en serveer er stukken brood bij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1131419
Homepage ID
1201690
Smaak
A
Teller
3067
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rasp de kaas.
Wrijf de fonduepan in met knoflook.
Wrijf de fonduepan in met knoflook.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid