Bereidingswijze
Roer een dressing van olie, citroensap en ansjovis en de gesnipperde ui en geperste knoflook
Breng op smaak met peper en sprenkel het over de paprika.
Breng op smaak met peper en sprenkel het over de paprika.
Vertel iets leuks over dit recept
...Volgens mij een soort van heerlijke TAPAS
Ingrediƫnten
- 4 rode paprika?s
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 4 ansjovisfilets (blik)
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge
- 1 eetlepel citroensap
- versgemalen peper
- blaadjes basilicum
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 4 ansjovisfilets (blik)
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge
- 1 eetlepel citroensap
- versgemalen peper
- blaadjes basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
plastic zakje, mesje,knoflookpers,
Leuke tips
Garneer met blaadjes basilicum.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1130912
Homepage ID
1201690
Smaak
P
Teller
1459
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rooster de paprika?s onder de grill tot het vel zwart begint te blakeren.
Doe ze 10 minuten in een plastic zak en verwijder met een mesje de velletjes en de zaadlijsten.
Snijd ze in repen.
Snijd intussen de ansjovis heel fijn.
Pel en snipper de sjalot en doe de knoflook door de knoflookpers
Doe ze 10 minuten in een plastic zak en verwijder met een mesje de velletjes en de zaadlijsten.
Snijd ze in repen.
Snijd intussen de ansjovis heel fijn.
Pel en snipper de sjalot en doe de knoflook door de knoflookpers
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid