Bereidingswijze
Smelt 25 gr boter in een pan en laat het eimengsel al roerende stollen.
Roer op het laatste moment het bieslook erdoor.
Leg de beschuiten op vier borden en verdeel de alfalfa en de tomaat erover.
Schep het roerei erop.
Vouw de plakjes zalm losjes dubbel en leg ze op het roerei.
Roer op het laatste moment het bieslook erdoor.
Leg de beschuiten op vier borden en verdeel de alfalfa en de tomaat erover.
Schep het roerei erop.
Vouw de plakjes zalm losjes dubbel en leg ze op het roerei.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 4 tomaten
- 8 beschuiten
- 50 gr boter
- 6 eieren
- ? dl slagroom
- 100 gr geraspte jonge kaas
- peper en zout
- 2 eetlepels bieslook
- 100 gr alfalfa
- 100 gr gerookte zalm
- ? bakje tuinkers
- 8 beschuiten
- 50 gr boter
- 6 eieren
- ? dl slagroom
- 100 gr geraspte jonge kaas
- peper en zout
- 2 eetlepels bieslook
- 100 gr alfalfa
- 100 gr gerookte zalm
- ? bakje tuinkers
Hulpmiddelen & keukengerei
grote kom, spatel, snijplank en mes,koekenpan
Leuke tips
Garneer met toefjes tuinkers.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1130207
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
2165
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Laat de blokjes op keukenpapier uitlekken.
Bestrijk de beschuiten met boter.
Klop de eieren los met room, de kaas, peper en zout naar smaak.
Laat de blokjes op keukenpapier uitlekken.
Bestrijk de beschuiten met boter.
Klop de eieren los met room, de kaas, peper en zout naar smaak.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid