Bereidingswijze
Fruit de ui.
Pers er de knoflook boven uit.
Voeg de tomatenpuree en wat saffraandraadjes toe.
Snijd de vis in stukken.
Voeg de vis en de visbouillon toe, en breng de soep aan de kook.
Maak de soep af met een scheutje room.
Breng op smaak met zout en peper.
Pers er de knoflook boven uit.
Voeg de tomatenpuree en wat saffraandraadjes toe.
Snijd de vis in stukken.
Voeg de vis en de visbouillon toe, en breng de soep aan de kook.
Maak de soep af met een scheutje room.
Breng op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke gevulde Vissoep
Ingrediƫnten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 500 gr vis (zalmfilets, kabeljauw en mosselen)
- 1 eetlepel tomatenpuree
- saffraandraadjes
- 1 liter visbouillon
- scheutje room
- stokbrood
- 1 potje rouille
- 150 gr gruyere
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank om de vis in stukken te snijden.
grote soeppan
grote soeppan
Leuke tips
Geef er brood bij en rouille en gruyere kaas.
Smakelijk eten.
Smakelijk eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1129801
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
2360
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel en snipper de ui.
Verhit wat olijfolie in een soeppan
Verhit wat olijfolie in een soeppan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid