Bereidingswijze
rasp de courgette grof en strooi er zout over, zet dit even weg. Na 5 minuten de courgette afgieten en uit knijpen. Alle kruiden, courgette, verbrokkelde feta, eieren en meel in een kom doen en omroeren. Even laten staan om de gluten in de meel te doen omzetten. Olie verhitten in bakpan en met een pollepel kleine pannekoekjes bakken van het mengels. 5 Minuten bakken aan beide kanten. Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Authentiek country style turks eten, hemelse courgette koekjes.
Ingrediƫnten
Courgette (kleine want deze hebben minder pitten), 50 gram feta kaas (niet de zachte romige versie), handje verse dille, 2 eieren, half kopje meel, peper en zout naar smaak.
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpan, rasp.
Leuke tips
Als bijgerecht of serveren tijdens een Mezze (Turkse hors d'oevre) met Raki.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1127391
Homepage ID
1002901
Smaak
H
Teller
5206
Drank
Uit
Bookmarked
56
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Courgette grof raspen en het rasp bestrooien met zout.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid