Bereidingswijze
Doe al de igreniente in een kom, werk er mayonaise en sambal naar smaak er door en prak het fijn met de vork.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als tappa bij de borrel, of hapje op een verjaardag, ook lekker op broodje.
Ingrediƫnten
2 blikjes sadientjes.
moyonaise.
1 gekookte aardappel (van de anderedag)
theelepeltje sambal.
half gesnipperd uitje.
moyonaise.
1 gekookte aardappel (van de anderedag)
theelepeltje sambal.
half gesnipperd uitje.
Hulpmiddelen & keukengerei
een kom en een vork.
Leuke tips
snij stokbrood in schuine plakjes niet te dik
beleg het met het vis slaatje en garneer het met een likje moyo, toefje piet of dille en een kwart sjerry tomaatje.
beleg het met het vis slaatje en garneer het met een likje moyo, toefje piet of dille en een kwart sjerry tomaatje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1126498
Homepage ID
1303290
Smaak
A
Teller
3223
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak het blikje open en verwijder de graatjes van de visjes.
snij de aardapel en de ui fijn.
snij de aardapel en de ui fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid