Chips van Knolselderij

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 06/09/2005 - 14:42
Bereidingswijze
Verwarm de olie in de pan,tot ca. 175 graden
Ca. 1/4 deel van de plakjes knolselderij in de frituurpan en laat ongeveer 4 minuten bakken. met behulp van een schuimspaan kan je ze een beetje uit elkaar losmaken.
Knolselderijchips uit de frituurpan halen en op keuekenpapier laten uitlekken.
Rest van de knolselderijchips op de zelfde manier bakken.
Daar bestrooien met Zeezout en misschien wat geraspte kaas.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke chips die je als snack of als bijgerecht kunt gebruiken.
Ingrediƫnten
1/2 knolselderij
olie om te frituren
zeezout
keukenpapier
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine of kaasschaaf
mesje
Frituurpan
Leuke tips
Je kunt het als het is afgekoeld op een mooie schaal ververe met een mooi servet eronder.
Als een heerlijke Snack of als een Bijgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1124098
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
2199
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
schil de knolselderij, en was en droog de selderij
Snijd de selderij in stukken en daarna in de keukenmachine tot dunne schijfjes.
Droog het voorzichtig en goed.

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
AnietjesSmulsite
Gelegenheid