Bereidingswijze
- Vermeng de kaas met de gerookte zalmreepjes, geplette ui, de bieslook en de basilicum.
- Kruid met peper en zout.
- Klop de room stijf en spatel deze luchtig onder het kaasmengsel.
- Zet in de koelkast om op te stijven.
- Snij een komkommer in dikke stukken.
- Lepel er de pitten uit en vul ze met het kaasmengsel.
- Kruid met peper en zout.
- Klop de room stijf en spatel deze luchtig onder het kaasmengsel.
- Zet in de koelkast om op te stijven.
- Snij een komkommer in dikke stukken.
- Lepel er de pitten uit en vul ze met het kaasmengsel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bij de borrel
Ingrediƫnten
- 25 g verse kaas, - 100 g gerookte zalm, - 1 knoflookteentje, 1 ui, - 1 koffielepel gehakte bieslook, - 1 koffielepel gehakte basilicum, - peper en zout, -1 dl room, 1/2 komkommer
Leuke tips
- Eventueel afwerken met foreleitjes.
- Snij de komkommer met een scherp mesje zigzaggend in, zodat u 'haaientanden' verkrijgt.
- Als u een opgelost velletje gelatine door de kaas mengt, wordt het mengsel nadien steviger en kunt u het met de spuitzak in de komkommerkuipjes spuiten.
- Snij de komkommer met een scherp mesje zigzaggend in, zodat u 'haaientanden' verkrijgt.
- Als u een opgelost velletje gelatine door de kaas mengt, wordt het mengsel nadien steviger en kunt u het met de spuitzak in de komkommerkuipjes spuiten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1123769
Homepage ID
1078778
Smaak
A
Teller
2613
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Sij de gerookte zalm in reepjes.
- Plet het knoflookteentje.
- Versnipper de ui.
- Plet het knoflookteentje.
- Versnipper de ui.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid