Chupe de camarones

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 06/05/2005 - 17:01
Bereidingswijze
Verhit de olie in de soeppan, en fruit de gsneden ui, en pers de knoflook boven de pan en fruit even mee.
Fruit daarna de tomatenpuree(fruit even op een hoog vuur om de tomaten puree te ontzuren en daarna meteen het vuur wer klein en de oregano erbij en fruit even mee.
Breng op smaak met zout en peper.
Voeg anderhalve liter water toe en breng aan de kook.
Voeg de aardappelblokjes en de rijst toe en laat circa 30 minuten koken.
Voeg de uitgelekte erwten en mais toe, en dan de kabeljauwblokjes en garnalen.
en kook nogmaals 10 minuten.
Maak de soep af met de koffiemelk en de verkruimelde fetakaas.
Breng nog even op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke groenten-vis soep, die altijd wel lekker smaakt.
Ingrediƫnten
8 aardappels
250 gram kabeljauwfilets
1 blikje tomatenpuree
1 ui
2 teentjes knoflook
3 eetlepels oregano
50 gram rijst
1 blik doperwten
1 blijke maiskorrels
500 gram scampie's
3 eieren
1 flesje koffiemelk
250 gram fetakaas
olijf olie
Hulpmiddelen & keukengerei
soeppan, mes knoflookpers
Leuke tips
Serveer op een mooi bord met eventueel wat gekruide Croutons..
Smakelijk eten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1123718
Homepage ID
1201690
Smaak
R
Teller
1225
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels en snijd ze met de kabeljauw in blokjes
snijd de ui in kleine stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
AnietjesSmulsite
Gelegenheid