Bereidingswijze
Marineer de Haringen 30 minuten in de marinade.
snijd de haringen in de gewenste grote..
snijd de haringen in de gewenste grote..
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker lunchgerechtje of als hapje tussendoor.
Ingrediƫnten
1 dl olie
1 dl azijn
1 eetlepel kappertjes
1 ui gesnipperd
6 takjes dille
2 eetlepels suiker
2 verse haringen
4 sneden volkoren brood
2 eetlepels creme fraise
1 dl azijn
1 eetlepel kappertjes
1 ui gesnipperd
6 takjes dille
2 eetlepels suiker
2 verse haringen
4 sneden volkoren brood
2 eetlepels creme fraise
Hulpmiddelen & keukengerei
schaal en mes en Garde
Leuke tips
En Serveer het op het volkoren brood met een toefje creme fraise.
Smakelijk eten.
Smakelijk eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1123713
Homepage ID
1201690
Smaak
H
Teller
701
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de olie en azijn, gehakte kappertjes, ui en gehakte dille door elkaar.
Voeg de suiker toe en klop deze marinade goed met een garde.
Voeg de suiker toe en klop deze marinade goed met een garde.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid