Bereidingswijze
Meng de olie,limoensap,azijn,bieslook,zout,dille
zaad,tabasco en de kappertjes.Doe de garnalen
erbij en schud alles goed om.Zet minstens 4 uur
in de koelkast om de smaken in te laten trekken.
Af en toe even omroeren.
zaad,tabasco en de kappertjes.Doe de garnalen
erbij en schud alles goed om.Zet minstens 4 uur
in de koelkast om de smaken in te laten trekken.
Af en toe even omroeren.
Vertel iets leuks over dit recept
Heel apart borrelhapje of aperatiefje.
Ingrediƫnten
125 ml plantaardige olie
125 ml limoensap
2 el azijn
1 el fijngehakte bieslook
1 1/2 tl zout
1/2 tl dille zaad
2-4 druppels tabasco
2 tl kappertjes
1 kilo gepelde en gekookte grote garnalen
125 ml limoensap
2 el azijn
1 el fijngehakte bieslook
1 1/2 tl zout
1/2 tl dille zaad
2-4 druppels tabasco
2 tl kappertjes
1 kilo gepelde en gekookte grote garnalen
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote kom of schaal
Leuke tips
Laat de garnalen uitlekken en serveer ze op een
mooie schaal met leuke cocktail prikkers erbij.
mooie schaal met leuke cocktail prikkers erbij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1122324
Homepage ID
49821
Smaak
S
Teller
1124
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid