Bereidingswijze
Maak de kippenvleugels in boutjes, kruid met peper en zout en wok ze in wat Alpro soja bakken en braden tot ze mooi bruin zijn
Overstrooi met wat suiker en karameliseer ze 2 a 3 minuten
Blus het geheel met balsamico en sojasaus. Overstrooi met de gehakte look en gember, laat even doorkoken zodat de saus mooi rond de boutjes zit
Overstrooi met gehakte koriander en serveer als feestelijk aperitiefhapje
Overstrooi met wat suiker en karameliseer ze 2 a 3 minuten
Blus het geheel met balsamico en sojasaus. Overstrooi met de gehakte look en gember, laat even doorkoken zodat de saus mooi rond de boutjes zit
Overstrooi met gehakte koriander en serveer als feestelijk aperitiefhapje
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
24 kippenvleugels
2 teentjes look
4 eetlepels suiker
2 eetlepels gehakte gember
6 eetlepels sojasaus
4 eetlepels balsamicoazijn
Peper en zout naar smaak
4 eetlepels gehakte koriander
Alpro soja bakken en braden
2 teentjes look
4 eetlepels suiker
2 eetlepels gehakte gember
6 eetlepels sojasaus
4 eetlepels balsamicoazijn
Peper en zout naar smaak
4 eetlepels gehakte koriander
Alpro soja bakken en braden
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1119550
Homepage ID
1286472
Smaak
H
Teller
1845
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid