eigen vissoepje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 04/10/2005 - 12:40
Bereidingswijze
Stoof de ui en groentjes aan in een klontje boter blus dit met ongeveer 1 1/2 liter kippebouillon doe daar de doos kreeftensoep bij en het stukje vis, laat dit alles ongeveer 1/2 uur koken samen met een scheutje witte wijn en wat peper van de molen. Alles goed mixen en afwerken met de room en eventueel wat verse garnaaltjes.
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 prei - 1 ui - 1 wortel - 1 doos kreeftensoep - 1 stukje zalm of vis naar keuze - scheutje witte wijn - peper van de molen - 1of2 liter kippebouillon - 1 aardappel
Leuke tips
Serveren in kleine tasjes met fijngesnipperde peterselie als aperitiefhapje.
SMAKELIJK
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1118668
Homepage ID
1264612
Smaak
R
Teller
1828
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chrisv11
Gelegenheid