Bereidingswijze
Korst plakjes in vieren snijden.Bestrijken met het ei mengsel.De kaas soorten door elkaar prakken met een vork.Dan een thee lepel van het mengsel in het midden leggen.Dan de bovenste punt naar beneden vouwen zo dat je een envelopje krijgt.Goed aan drukken.(b.v.b. met een vork). Dan bestrijken met het ei mengsel en aan drukken in de geraspte oude kaas.Op bakplaat leggen en in ongeveer 25 minuten afbakken.
Vertel iets leuks over dit recept
Heel lekker voor een receptie, maar ook gewoon lekker als je een kleiner aantal gasten hebt!
Ingrediƫnten
1 pakje korst deeg plakjes (bladerdeeg).Danisch bleu.Boursin met knoflook en tuin kruiden.2 eieren.Zout .Worchester saus.Peper.Geraspte oude kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
Scherp mes .Kwastje.Bak platen met bak papier bekleed.
Leuke tips
Lauw warm.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1113106
Homepage ID
1284002
Smaak
P
Teller
1994
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hete lucht oven op 175 graden gewone op 180 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid