Bereidingswijze
Frituurolie in frituurpan verhitten tot 180 graden. In kom bloem met bier en ei tot glad beslag kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 2 - 3 minuten frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op schaal leggen en direct serveren met remouladesaus
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
olie om te frituren, 100 g bloem, 100 ml Wieckse Witte (bier), 1 ei, 1 bakje grotchampignons (a 175 g) schoongemaakt, 1 bakje remouladesaus (Remia)
Hulpmiddelen & keukengerei
frituurpan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1112558
Homepage ID
1220378
Smaak
H
Teller
1894
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid