Bereidingswijze
snij vierkantjes (toastvormpjes) van de peperkoek en leg er wat van de bereide vulling op - yami!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
eens een leuke verandering : stukjes peperkoek met wildpasteivulling - heerlijk!
Ingrediƫnten
een paar sneden peperkoek
een doosje wild of hazepastei
wat cognac - peper van de molen - 2 soeplepels room
een doosje wild of hazepastei
wat cognac - peper van de molen - 2 soeplepels room
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1111342
Homepage ID
1283061
Smaak
A
Teller
4782
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
meng de wildpastei met de cognac en de room;
smaak af met wat peper vd molen- koel bewaren
smaak af met wat peper vd molen- koel bewaren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid