Biershake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/31/2005 - 20:35
Bereidingswijze
Bier in de blender doen, langzaam de mayonaise lepel voor lepel toevoegen. Het gehakt even rul bakken tot het net gaar is. Tot slot het gehakt bij de bier-mayomix in de blender toevoegen en nog 1 minuut laten mixen. Indien het gaat schiften een rauw ei toevoegen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere borrel voor bij de ballen
Ingrediƫnten
1 liter bier, 6 eetlepels mayonaise, 300 gram rauw varkensgehakt.
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender
Leuke tips
Lekker tijdens een avondje borrelen met de jongens: een alles omvattend recept met bier, mayo en vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Montignac
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1110595
Homepage ID
1280688
Smaak
R
Teller
3118
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bier goed koud leggen (minimaal 5 graden Celcius).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tomppi
Gelegenheid