Hartig gevuld Flensje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/17/2005 - 13:04
Bereidingswijze
Maak flensjes beslag van melk ei en bloem Fruit in olie de uien zachtjes aan zonder te kleuren. Voeg de in blokjes gesneden ham toe, daarna de gesneden champignons. Bloem toevoegen en gaar laten worden Room toevoegen en even door koken Op smaak brengen met peper en zout, laat vulling afkoelen Flensjes bakken en besmeren met de afgekoelde vulling, hierna oprollen. De opgerolde flensjes in 2 Chinese ruiten snijden, door losgeslagen ei halen en paneren Afbakken in de frituur.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 ei 25 gr bloem zout 20 cc zonnebloemolie 100 gr uien blokjes 250 gr gekookte schouder ham 250 gr champignons 100 gr bloem 200 cc room peper zout 50 gr boter 1 ei 500 gr paneermeel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1109027
Homepage ID
1278644
Smaak
H
Teller
1622
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hyndie
Gelegenheid