Bereidingswijze
Laat 9 plakjes roomboter bladerdeeg ontdooien en snij uit 8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen. Verwarm de oven voor op 230?C (hetelucht 215?C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met watervast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in ca. 10 minuten gaar
en goudbruin. Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml chocolademousse (Mona) over 4 mijters. Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog. Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af met de overige 4 mijters van deeg.
en goudbruin. Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml chocolademousse (Mona) over 4 mijters. Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog. Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af met de overige 4 mijters van deeg.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
9 plakjes roomboter bladerdeeg, 500ml chocolademousse (Mona), 2 sinaasappels.
Leuke tips
Bestrooi de tompouces met poedersuiker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1105692
Homepage ID
52812
Smaak
A
Teller
805
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid