Mijtertompouce van Sint

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/28/2004 - 14:50
Bereidingswijze
Laat 9 plakjes roomboter bladerdeeg ontdooien en snij uit
8 plakjes zo groot mogelijke mijters. Snij het laatste plakje bladerdeeg in 8 repen.
Verwarm de oven voor op 230!?C (hetelucht
215!?-C). Bekleed een bakplaat met bakpapier
Leg de mijters op de bakplaat, maak 4 kruizen van de deegrepen en plak ze met watervast op de 4 mijters. Bak ze midden in de oven in ca. 10 minuten gaar
en goudbruin.
Laat de mijters helemaal afkoelen en verdeel 500ml
chocolademousse (Mona) over 4 mijters
Schil 2 sinaasappels dik en snij het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Dep de partjes droog
Verdeel de sinaasappelpartjes over de mousse en dek ze af
met de overige 4 mijters van deeg.



Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.:
760 kcal
3190 kj
eiwit 9 g
vet 54 g
koolhydraten 61 g
Ingrediƫnten
  • 9 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 500ml chocolademousse (Mona)
  • 2 sinaasappels
  • Leuke tips
    Bestrooi de tompouces met poedersuiker
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Banket
    Recept ID
    1103195
    Homepage ID
    1075122
    Smaak
    Z
    Teller
    430
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    3
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    annie0710
    Gelegenheid