Banketletter-amandelspijs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/14/2004 - 00:45
Bereidingswijze
Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt. Bewaar het in een goed sluitend potje op een koele plaats. Maal de amandelen, meng ze met de suiker en maal nogmaals. Klop het ei los en voeg het samen met het citroensap toe. Kneed alles goed en zet het verpakt in folie in een afgesloten schaal in de koelkast. U kunt de spijs enkele weken bewaren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
100 gram blanke amandelen - 100 gram suiker - 1 ei - het sap van 1/2 citroen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1101790
Homepage ID
1077555
Smaak
Z
Teller
454
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luckyjo
Gelegenheid