Bereidingswijze
Snijd het brood overlangs door midden en hol de twee helften uit,Vermeng het gehakt met de fijngesneden kaas,het losgeklopte ei,het fijn gesnipperde uitje,het sap van de uitgeperste knoflook,de tomatenpuree,ketjap,zout,en de kruiderij.Vul de stokbroden ermee en zet de helften 15 min in een voorverwarmde oven op 200 gr . Garneer ze daarna met de driehoekjes kaas, reepjes paprika,en plakjes tomaat,en zet ze nogmaals in de oven tot de kaas gesmolten is
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 stokbrood van 50 cm ,350 gr rundergehakt,1 ei,150 gr belegen kaas,1 uitje,1 teentje knoflook,paprikapoeder,1 kl blikje tomatenpuree,2 eetl ketjap,zout,peper,aromazout
ganering: 2 plakken jonge kaas,1/2 paprika groen,2 tomaten
ganering: 2 plakken jonge kaas,1/2 paprika groen,2 tomaten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1100781
Homepage ID
1061649
Smaak
A
Teller
948
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid