Chocolade borstplaat.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/03/2004 - 13:24
Bereidingswijze
Meng de suiker goed met de cacao en verwarm dit mengsel langzaam in de koffieroom tot de suiker helemaal is opogelost. Laat de massa inkoken, controleer regelmatig de dikte en neem als de laatste druppel die van de roerlepel valt een draad trekt, of heel traag valt.
Neem de pan van ht vuur en roer in de borstplaat tot de massa begint te knarsen. Schenk hem dan uit in een beboterde borstplaat ring op een beboterde aanrecht of vetvrij papier. Als aan de oppervlakte witte kristalplekjes te zien zijn, kunt u de vorm recht op zetten. Laat de borstplaat verder afkoelen. Neem voorzichtig de vorm eraf door het pennetje los te trekken
Vertel iets leuks over dit recept
Een December lekkernij
Ingrediƫnten
  • 200 gr suiker

  • 3 theel cacao

  • 4 eetl koffieroom.

  • Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Anders
    Recept ID
    1100287
    Homepage ID
    1261658
    Smaak
    Z
    Teller
    981
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    1
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    de_gebakkraam
    Gelegenheid