Minioliebolletjes met amandelen en chocola

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/04/2004 - 19:47
Bereidingswijze
Maak het oliebollenbeslag zoals op de verpakking beschreven staat. Verhit ruim olie in een pan tot +/- 180 graden. Meng de amandelen en chocoladestukjes door het beslag en frituur de oliebolletjes goud bruin.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept

Chique variant op de gewone oliebol. De chocola smelt een beetje en de gehakte amandelen geven deze oliebolletjes een lekkere bite. Niemand kan ze weerstaan!

Ingrediƫnten
1 pak oliebollenmix, 150 gram witte amandelen geroosterd en grof gehakt,
100 gram bittere chocolade in grove stukjes gehakt of Callebaut (te koop bij banketbakkers), olie om te frituren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1097314
Homepage ID
1220378
Smaak
Z
Teller
1899
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
novemberrain18
Gelegenheid