Pastasalade met blauwe kaas, peer en walnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/24/2004 - 12:51
Bereidingswijze
Bak de kip gaar, meng alle ingredienten en schenk de dressing erover. Garneer met takjes peterselie.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
150 gram pasta naar keuze, 100 gram kipfilet, 2 el boter of margarine, 75 gram blauwschimmelkaas, 1 klein blikje peren op lichte siroop, 3-4 el mosterdressing, paar takjes verse peterselie.
Leuke tips
Lekker met ciabatta.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1096277
Homepage ID
9511
Smaak
R
Teller
3044
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de pasta beetgaar. Afspoelen met koud water en uit laten lekken. Snijd de kipfilet klein. Verbrokkel de kaas en laat de peren uitlekken. Snijd 4 halve peren in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise
Gelegenheid