Bereidingswijze
de kaas in grove stukken snijden en in de glazen pot leggen
de kruiden ertussen en dan de olie er op goed afsluiten en koel bewaren
na twee maanden pas gebruiken
de kruiden ertussen en dan de olie er op goed afsluiten en koel bewaren
na twee maanden pas gebruiken
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
combi van kaas soorten voor bij de openhaard en feestjes
Ingrediƫnten
200 gram brie ,200 gram camenbert
1 gedroogde spaans pepertje
1 takje thijm
1 teen knoflook
6 verse groene pepertjes
4 blaadjes laurier
1 theelepel gedroogde oregano
6 dl olijfolie
1 gedroogde spaans pepertje
1 takje thijm
1 teen knoflook
6 verse groene pepertjes
4 blaadjes laurier
1 theelepel gedroogde oregano
6 dl olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen in maak pot
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1095757
Homepage ID
1255845
Smaak
H
Teller
1934
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid