Goudse kaas in olie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 09/19/2004 - 14:06
Bereidingswijze
snij de korst van de kaas ,snij hier van blokjes van 1 cm grote
schik nu de kaas in de glazenpot en plaats de laurierbladen er tussen
strooi er ook de kruiden overheen
zet nu de kaas onder olie en sluit hem luchtdicht af
de pot op een koele droge en donker plek bewaren
de pot ongeveer 3 maanden laten staan
want dan is hij het beste
na opening niet te lang meer niet telang bewaren
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
zelf kaas in olie inleggen na een maand of 3 zalig
Ingrediƫnten
400 gram jonge Goudse kaas
2 laurierbladen
12 zwarte peperkorrels
1 theelepel gedroogde tijm
1 theelepel gedroogde oregano
5 dl zonnebloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
1 grote schone glazen afsluitbare pot
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1095753
Homepage ID
1255845
Smaak
H
Teller
1162
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
libsy
Gelegenheid