Kriekenlikeur.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 09/17/2004 - 23:39
Bereidingswijze
Warm het bier,wijn en suiker op tot 55graden.Laat afkoelen.
Voeg de alcohol toe en laat 2weken trekken op een warme plaats,maar niet in de zon.
Giet over in flessen.
Vertel iets leuks over dit recept
Laat je verrassen!!!
Ingrediƫnten
750cl.kriekenbier,1fles kriekenwijn,1zakje vanillesuiker,250cl alcohol van 96%vol.
Hulpmiddelen & keukengerei
Ketel,flessen.
Leuke tips
Proost!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1095618
Homepage ID
1250695
Smaak
U
Teller
1253
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
luttepetut
Gelegenheid