Bereidingswijze
Meng alle ingredienten(kaas,boter,kruidenkaas en kruiden goed door elkaar.Doe er een beetje melk bij,dat werkt gemakkelijker!
Smeer dan een dikke laag op de boterhammen en rol de boterham op.Wikkel in een stuk aluminiumfolie en laat even rusten in de koelkast.
Snij er dan rolletjes van 2cm af en leg die op een bakplaat bedekt met een stuk aanbakpapier.
Laat de rolletjes goudbruin bakken in de oven.
Smeer dan een dikke laag op de boterhammen en rol de boterham op.Wikkel in een stuk aluminiumfolie en laat even rusten in de koelkast.
Snij er dan rolletjes van 2cm af en leg die op een bakplaat bedekt met een stuk aanbakpapier.
Laat de rolletjes goudbruin bakken in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
Nog een borrelhapje.
Ingrediƫnten
1/3roquefort,1/3boter,1/3kruidenkaas,witte boterhammen,fijngemalen kruidennaar keuze;brandnetel,duizendblad,look zonder look,engelwortel,maar ook keukenkruiden kunnen hier dienst doen.Het liefste vers,maar gedroogd kan ook.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kom,bakplaat,oven,zilverpapier,anti aanbakpapier,mesje.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1095536
Homepage ID
1250695
Smaak
H
Teller
1589
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de korstjes van de boterhammen.
Was en maal de kruiden.
Snij de korstjes van de boterhammen.
Was en maal de kruiden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid