Bereidingswijze
Maak een glad beslag van de eieren, de bloem, de melk, het zout, de peper en de gesmolten boter. Bak, op een vrij laag afgestelde warmtebron, in een koekenpan met antiaanbaklaag, 4 dunne platte ommeletjes aan een zijde. Bestrooi de gestolde bovenzijde van elk omeletje onmiddelijk na het bakken met wat geraspte kaas en dragondraadjes. Beleg de omeletjes met plakjes lomo en laat ze tot lauwwarm afkoelen. Rol de omeltjes vrij stijf op en verpak ze in aluminiumfolie. Leg de omeletjes ten minste 1 uur in koelkast. Snijd de omeletjes daarna, schuin, in 4 of 5 gelijke stukken. Steek er eventueel houten prikkers in
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Opgerolde Kaasomeletjes
Ingrediƫnten
5 eieren, losgeroerd, 25 gram bloem gezeefd, ca 1 1/2 dl melk, zout, witte peper uit de molen, 3 etl. gesmolten boter, ca. 75 g fijnggeraspte oude mahon-kaas of andere oude kaas, 1 eetl. fijngesneden dragonblaadjes (draadjes), ca. 200 g lomo (gepekeld varkensvlees), in plakjes gesneden
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan met antiaanbaklaag, houten prikkers, aluminiumfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1095139
Homepage ID
1220378
Smaak
H
Teller
3479
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid