Bereidingswijze
Klop het ei los met de melk in een schaaltje. Snijd de camembert in 10 driehoeken. Haal ze een voor een door de bloem, dan door het eimengsel, dan door de paneermeel/broodkruimels, nog een keer door het ei en de paneermeel.
Rooster het brood en snijd elke boterham in 4 vierkanten.
Frituur de kaasblokken in 180 graden frituurvet of olie, niet langer dan 1 minuut. Laat uitdruipen op een stuk keukenrol.
Rooster het brood en snijd elke boterham in 4 vierkanten.
Frituur de kaasblokken in 180 graden frituurvet of olie, niet langer dan 1 minuut. Laat uitdruipen op een stuk keukenrol.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ongelofelijk lekkere combinatie van zacht-romige kaas in knapperige korst, met cranberry saus.
Ingrediƫnten
1 ronde camembert van 100 g. 1 ei, 1 eetl. melk, 1 kop paneermeel, 1 kop bloem. 2 witte boterhammen, van korst ontdaan, 2 eetlepels cranberry saus (potje), voor een recept voor cranberry saus ga naar de pagina van maria1975
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurvet
Leuke tips
Laat de kaasblokjes 5 minuten afkoelen. Serveer warm met een klodder cranberrysaus en twee stukjes brood.
Als je het fancy wilt maken, snijd dan de boterhammen in rondjes (met een klein glas).
Als je het fancy wilt maken, snijd dan de boterhammen in rondjes (met een klein glas).
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1094988
Homepage ID
1205368
Smaak
H
Teller
8451
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm frituurvet of plantaardige olie tot 180 graden C
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid