Bereidingswijze
In kom couscous met 125 ml. kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, feta, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker Marrokaans buffetgerecht uit de AH-reeks "Buffetten & Borrelhapjes". 12 personen.
Ingrediƫnten
75 gr. couscous, zout, 6 minipaprika's, 1 e.l. citroensap, 2 e.l. olifolie e.v., 1/2 th.l. paprikapoeder, peper, 1 bosui (in ringetjes), 50 gr. feta (in kleine blokjes), 1/2 e.l. verse munt (in dunne reepjes)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Marokkaans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1093165
Homepage ID
314226
Smaak
N
Teller
5467
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verse munt in dunne reepjes snijden, bosui in ringetjes en feta in kleine blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid