Bereidingswijze
Bleekselderij en wortel in lengte in dunne repen snijden. Repen rechtop in wijde glazen zetten. Olie in een serveerschaaltje gieten, dukkah en houmous ook elk in een serveerschaaltje over doen en gezamenlijk met de glazen met groeten serveren.
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en gezond borrelhapje uit de AH-reeks "Buffetten en borrelhapjes". 8 stuks.
Ingrediƫnten
4 stengels bleekselderij (geschild), 300 gr. winterwortel (geschild), bakje dukkah, houmous (200 gr.), 0,5 dl. olijfolie.
Leuke tips
Doop de groentestengels eerst in geurige olie of houmous en dan in de dukkah voor een krokant en kruidig laagje.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1093164
Homepage ID
314226
Smaak
N
Teller
2882
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid