Bereidingswijze
Meng beide kaassoorten grondig dooreen, en smeer het mengsel voorzichtig uit op het vlak zalm. Peper uit de molen.
Leg aan een zijde het kebabstokje, en rol met de hulp van de folie het vel zalm over de kaas tot een stevige rollade.
verwijder het kebabstokje, en pak de rollade in met de folie.
Leg voor 1/2 uur in de diepvries.
Leg aan een zijde het kebabstokje, en rol met de hulp van de folie het vel zalm over de kaas tot een stevige rollade.
verwijder het kebabstokje, en pak de rollade in met de folie.
Leg voor 1/2 uur in de diepvries.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
200 gr gerookte zalmplakjes
1 Boursinkaasje met verse kruiden
Hetzelfde gewicht aan Ricotta
kleine toastjes
1 Boursinkaasje met verse kruiden
Hetzelfde gewicht aan Ricotta
kleine toastjes
Hulpmiddelen & keukengerei
een vel vershoudfolie
een lang kebabstokje
een lang kebabstokje
Leuke tips
Als de rollade half bevroren is, wikkel de folie eraf, en snij in plakjes.
Leg de plakjes op een geboterd toastje, en dien op.
Leg de plakjes op een geboterd toastje, en dien op.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1089771
Homepage ID
1251165
Smaak
H
Teller
5116
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de zalmplakjes lichtjes overlappend op het vel vershoudfolie zodanig dat een aaneengesloten oppervlak wordt verkregen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid