Bereidingswijze
Voeg alle ingrediënten samen en laat dit een paar uur intrekken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerechtje bij de lunch!
Maar ook heerlijk met Oudjaar. Echt traditioneel!
Maar ook heerlijk met Oudjaar. Echt traditioneel!
Ingrediënten
3 gefileerde haringen - 1/4 komkommer - 1 ui - 2 hardgekookte eieren - 1 bekertje zure room van 200 ml. - 4 eetl mayonaise - 1 theel kerriepoeder
Leuke tips
Lekker bij de lunch met knäckebrot en gewoon een lekkere witte boterham.
Op Oudjaarsavond lekker met stokbrood.
Op Oudjaarsavond lekker met stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1088437
Homepage ID
886977
Smaak
S
Teller
1541
Bron
tijdschrift (weet niet meer welk)
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de haringen in reepjes. Schil de komkommer, snij deze in de lengte in tweeën en verwijder de zaadlijsten. Snij de komkommer in plakjes. Doe er wat zout over en laat de komkommer 15 minuten uitlekken. Afspoelen en afdrogen. Pel en snipper de ui. Hak de eieren fijn. Roer een sausje van de zure room, mayonaise en kerriepoeder.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid