Bereidingswijze
Deze barbecue-trio's kunt u gemakkelijk roosteren op de barbecue.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is belangrijk dat bij het maken van gehakt,voor de barbecue,u alles stevig mengt.Laat daarna het deeg alvorens u het gebruikt een halve dag op een koele plaats rusten.
Ingrediƫnten
500gr mager gehakt,rund of varkens. 1 ei. 5 beschuiten. zout,peper,foelie,nootmuskaat.Dit zijn de ingredienten voor het basis gehakt.Mais -of slaolie,pindasaus.
Hulpmiddelen & keukengerei
pan en een barbecue.
Leuke tips
Geef er een heerlijke pindasaus bij,de kinderen zijn er dol op.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
1086681
Homepage ID
1215781
Smaak
H
Teller
1950
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het gehakt klaar volgens het basis recept.Hiervan maakt u balletjes van ca.20gram.Wel deze balletjes in 15 minuten gaar in water,dat net tegen de kook aan is.Laat vervolgens de balletjes afkoelen en opdrogen.Prik dan drie balletjes aan een sate-pen en wrijf ze licht in met wat mais -of slaolie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid