Bereidingswijze
haal de appelschijven een voor een door het beslag en laat ze direct in de olie glijden.bak de beignets in ca 3 min gaar en goudbruin.laat ze uitlekken in een vergiet met enkele lagen keukenpapier
Vertel iets leuks over dit recept
dit is voor ongeveer 40 stuks
Ingrediƫnten
250 gr zelfrijzend bakmeel,10 gr suiker,ca 3 gr zout,2,5 dl melk,2 eieren
voor de vulling 8 a 10 vaste zure appels,50 gr suiker,kaneel,olie,poedersuiker
voor de vulling 8 a 10 vaste zure appels,50 gr suiker,kaneel,olie,poedersuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
beslagkom,appelboor
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1085876
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1161
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
laat de olie heet worden (185C).schil de geboorde appels en snijd ze in dikke schijven.bestrooi ze met suiker en kaneel.beslag:zeef het bakmeel,suiker en zout in een kom.roer er de melk vanuit het midden door tot het geheel glad is.klop er de eieren door.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid