Bereidingswijze
Bedek de blokjes kaas met: 1 eetlepel witte wijnazijn per liter olie - het bosje dragon - 1 bolletje knoflook per liter olie - en zwarte peper korrels
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere spaanse geitenkaas
Ingrediƫnten
een manchego geieitenkaasje - olijfolie - een bosje dragon met geneusde stengels - 1 bolletje knoflook per liter olie - zwarte peper korrels.
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen schaal of aardewerken pot die in de koeling past.
Leuke tips
Laat de voor gebruik minstens 4 dagen pot of schaal marineren
Alweer lekker
Alweer lekker
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1084434
Homepage ID
1234276
Smaak
A
Teller
943
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sijdt de stevige - heerlijk milde - manchego geitenkaas met milde smaak in gelijke blokjesklein en marineer ze.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid