Bereidingswijze
Hak de zalmfilet fijn, bestrooi met zout, peper en bedruip met limoensap. Meng met de gesnipperde sjalotten, gehakte bieslook, olie en de gefileerde pompelmoespartjes. Leg een bedje sla op de borden en schep de zalmtartaar in het midden. Bedek met een plak gerookte zalm en garneer met de garnalen, kaviaar en dille.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
300 g verse zalmfilet
4 plakken verse gerookte zalm
zout, vers gemalen peper
sap van ? limoen
2 sjalotten, 1 toef bieslook
4 eetlepels olie
2 pompelmoezen, takjes dille
2 eetlepels lompkaviaar
100 g gepelde grijze garnalen
gemengde sla
4 plakken verse gerookte zalm
zout, vers gemalen peper
sap van ? limoen
2 sjalotten, 1 toef bieslook
4 eetlepels olie
2 pompelmoezen, takjes dille
2 eetlepels lompkaviaar
100 g gepelde grijze garnalen
gemengde sla
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1081699
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
642
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid