Romige Krab garnalen Kaascake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/05/2004 - 21:54
Bereidingswijze
doe de roomkaas en mascarpone in de kom en laat 3 min. opde hoogste snelheid draaien.voeg 1 voor 1 de eieren toe waar bij je steeds wacht tot het vorige ei goed is opgenomen.meng de bloem erdoor.roer met de plastic lepel het krabvlees,garnalen,uien,knoflook en de zout en peper er voorzichtig door.vul de springvorm met dit mengsel en bak 45-55min. in de oven.de bovenkant moet lichtbruin zijn en de cake wiebelig als je hem beweegt.laat 2 uur afkoelen op een rooster.dek af met folie en laat minstens 6 uur in de koelkast opstijven.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
heerlijk als je gasten krijgt
Ingrediƫnten
500g roomkaas losgeroerd~~250g mascarpone~~3 eieren~~175g bloem~~125g gekookt krabvlees(goed nakijken op kraakbeentjes)in stukjes~~125g gekookte garnalen fijn gehakt~~50g ffijn gehakte ui~~4 lente uitjes fijn gehakt~~2 teentjes knoflook fijn gehakt~~1/2tl zout~~witte peper naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine of mixer~~springvorm met een doorsnee van 20cm~~bakpapier
Leuke tips
serveer met toast,crackers of stokbrood.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Iers
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1079779
Homepage ID
49821
Smaak
R
Teller
1185
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 160gr.beleg de bodem en zijkanten met bakpapier~~plastic pollepel
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid